Férfi

A férfi zokni az egyik legfontosabb és leggyakrabban használt kiegészítője a férfi öltözetnek. A öltönyzokni kifejezetten az elegáns és formális megjelenéshez tervezett zokni típus, amely főként üzleti és alkalmi eseményekre ajánlott viselni.


A puha orrvarrás és puha gumírozású férfi zoknik kényelmet és tartósságot biztosítanak viselőjüknek. A puha orrvarrásnak köszönhetően nem dörzsöl és nem nyomja az ujjakat, ezáltal növelve a viselet kényelmét. A puha gumírozás pedig megfelelő tartást biztosít a bokának, anélkül, hogy szorítaná vagy nyomná azt.

A jó minőségű férfi zoknik kiváló anyagokból készülnek, amelyek ellenállóak a kopásnak és hosszú távon is megőrzik formájukat. A mérettartó kialakításnak köszönhetően a zoknik tökéletesen illeszkednek a lábra, nem csúszkálnak vagy gurulnak le.

A férfi zoknik sokféle színben, mintával és anyagból választhatók, így könnyedén megtalálható a tökéletes darab az adott öltözethez. Legyen szó elegáns eseményről, üzleti megbeszélésről vagy hétköznapi viseletről, a megfelelő férfi zokni nélkülözhetetlen kiegészítője lesz a ruhatáradnak.

Nézet:
Sorrend:
-34%
ÚJ
Raktárkészlet:
3 db
Egyszínű férfi öltönyzokni  D-101
Egyszínű férfi öltönyzokni  D-101
1 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
990 Ft
-31%
Raktárkészlet:
1 db
Horgony mintás férfi zokni D-102
Horgony mintás férfi zokni D-102
1 440 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
990 Ft
-32%
Raktárkészlet:
1 db
Mr. Marilyn Smile mintás férfi titokzokni
1 460 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
990 Ft
-31%
Raktárkészlet:
2 db
Vékony csíkos zokni
1 440 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
990 Ft
A férfi zokni az egyik alapvető kiegészítője a férfi öltözködésnek, hiszen nemcsak melegen tartja a lábakat, de stílusos megjelenést is kölcsönöz az öltönyhöz vagy más elegáns viselethez. Az öltönyzokni különlegességét az adja, hogy puha gumírozásának és puha orrvarrásának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít egész nap. Az ilyen típusú zoknik általában készülnek puha, kellemes tapintású anyagból, amelynek köszönhetően nem irritálja a bőrt, és könnyedén lélegzik. A puha gumírozásnak köszönhetően jól illeszkedik a lábhoz anélkül, hogy belevágná a bőrt vagy nyomást gyakorolna a lábszárra. Emellett a puha orrvarrás segít megelőzni a bőrirritációt és kényelmet nyújt a lábujjaknak is. A férfi zokni praktikus és stílusos kiegészítője az öltönynek vagy más elegáns viseletnek, és fontos szerepet játszik abban, hogy a férfi megfelelően öltözöttnek érezze magát. Az ilyen típusú zoknik kellemes viseletet biztosítanak egész nap, így ideális választások a hosszú munkanapokhoz vagy fontos eseményekhez. Összességében elmondható, hogy a puha gumírozású és puha orrvarrású férfi zokni egy olyan kiegészítő, amely nemcsak kényelmet és védelmet nyújt, hanem stílusos megjelenést is biztosít az öltönyhöz vagy más elegáns viselethez. Fontos szerepet játszik a férfi öltözködésben, és az igényeknek megfelelően választhatunk közülük különféle színekben és mintákkal.