Blog

Blog a blog írásról Avagy mindig van egy harisnya apropó

2023.06.06 08:36
Blog a blog írásról Avagy mindig van egy harisnya apropó

Honnan jött az ötlet, hogy harisnyákkal fogunk foglalkozni?

Olvasd el gondolataim...

Úgy döntöttem, hogy papírra vetem mindazt, amit naponta akár többször is elmondok.

Szenvedélyem a harisnya és ez nem csak egy üres jelmondat. Szeretek beszélni róla, foglalkozni vele, megfogni, felvenni, válogatni, mindent, ami ezzel kapcsolatos.

Mindig meglepődőm, hogy mennyi téves elképzelés van arról, ki, mikor és milyet hordjon, hordhat. A saját baráti körömben is előfordul, hogy azt mondja valaki, nekem nem állnak jól a harisnyák, én ahhoz túl vastag, vékony, olabú, xlabu stb. vagyok. Aztán persze jön az ámulat, amikor sikerül rákönyörögnöm 1-1 darabot, és kiderül, milyen szép, elegáns vagy éppen szexi az addig vastagnak, vékonynak, o-nak vagy x-nek titulált végtag.

Minden, tényleg minden lábtípusra, formára, hosszra könnyen megtalálható az ideális, tökéletes harisnyanadrág, zokni vagy éppen combfix vagy leggings.

Célom és vágyam bemutatni, miért csodás dolog ezeket hordani, hogyan érdemes viselni.

Szeretném, ha mindenki megtudná, hogy a harisnyanadrágnak mindig van apropója. Lehet hideg, meleg, ünnep, hétköznap, esemény, buli. Viselhetünk nadrágot, szoknyát, cipőt, csizmát, balerinát, sportosat, elegánsat. Még papucshoz ???? kuckózáshoz is van tökéletes zokni vagy akár harisnya.

Na, de megint elragadtak az érzelmeim, annyi mindenről tudom, hogy kell beszélnem és fogok is.