Új jelszó kérése
 

Point Break hologramos karkötő 18 Stabilo Yellow/Purple Dark

-83%
Raktárkészlet: 1 db
Point Break hologramos karkötő 18 Stabilo Yellow/Purple Dark

Dupla hologrammal rendelkező szilikon gumi karkötő!

Fő kategória >TOVÁBBI TERMÉKEK >Hologramos karkötő
5 990 Ft
Akció: 990 Ft990
A vásárlás után járó hűségpontok értéke: 30 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A POINT BREAK egy olyan új hologramos karkötő, amely rendkívül jó minőségű szilikonból készült, "Top Szilikon Gumi"-ból. A karkötőn található egy dupla-hologram, amelyet lézer fénynyalábbal hoztak létre. A pontos gyártási technológia titkos, de annyit elárulhatunk, hogy a hologramba illesztett frekvenciák képesek hatni a test energetikai terére, ezáltal a viselője nagyobb stabilitást, hajlékonyságot és jobb egyensúlyérzetet tapasztal hordása alatt.A test elektromágneses frekvenciája 7,8 herz a Schumann Rezonancia alapján (SRF). Amikor a Point Break érintkezésbe kerül a test energia mezőjével, olyan hullámokat kezd el kibocsájtani, ami megfelelő az összes biológiai szervezetnek, így létrehozva egy harmonizáló ciklust, amely optimizálja az energia mezőt és az energiaáramlást maximumon tartja, mialatt az elektrokémiai pályákon ez egy optimalizáló és szinkronizáló hatást vált ki.Ez az ember elektromágneses frekvenciája, más frekvencián nincs ilyen hatása.A karkötő viselése alatt nagyobb stabilitást érzünk, növelheti továbbá az erőnket, az állóképességünket, az egyensúlyérzetünket, és a hajlékonyságunkat.

Viselőik pozitív érzésekről számoltak be, miszerint a karkötő viselése után, nyugodtabbak lettek, frissebbek, kevésbé fáradékonyak, van akinek fájdalmai csillapodtak.

Ezekből is látható, hogy a karkötő mindenképpen pozitív hatással van az emberi szervezetre.


A design könnyedsége, a lenyűgöző színek, és a termék tulajdonságai, melyek sportosnak és szuperdivatosnak egyaránt mondhatóak, teszik a Point Break-et a 2010-es nyár kötelező darabjává. A modern csomagolása miatt a Point Break tökéletes akár ajándéknak is. A termék három méretben kapható.

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Webáruház készítés